img

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ с цветно лято и по-заедно от всякога

/
/
/
507 Views

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ радва ученици с цветно лято и весели моменти по програмата „Отново заедно“ в Международен детски спортен център „Балканика“, гр. Китен.

Второ СУ "Проф. Никола Маринов" с цветно лято и по-заедно от всякога

Младите хора на Търговище се забавляват по време на 5-дневната си ваканция, която успешно постига целта си да ги сплоти и усмихне, след изминалата нелека учебна година.

Второ СУ "Проф. Никола Маринов" с цветно лято и по-заедно от всякога

Учениците плуват ежедневно и събират летен загар под зоркия поглед на опитните педагогически специалисти на Второ СУ. Специално за летовниците от спортния лагер организират непрестанни изненади и забавления, в които възпитаниците на търговищкото школо се включват с ентусиазъм.

Второ СУ "Проф. Никола Маринов" с цветно лято и по-заедно от всякога

Спортните занимания и щафетни игри са неизменна част от тяхното ежедневие, като те провокират както спортния хъс и желание за победа, така и състезателния дух и екипна игра. Именно тази атрактивна част от деня ги кара да се чувстват по-заедно от всякога.

Второ СУ "Проф. Никола Маринов" с цветно лято и по-заедно от всякога

Естествено, за училище като Второ СУ, неизменен лидер в областта за обучение по изкуства и музика, важни са и необятните предизвикателства с този привкус. Учениците демонстрират майсторство и висш пилотаж при този тип игри и разпространяват славата на Търговище и школото, което създава звезди.

Желаем на бъдещето на Търговище и България да изживеят наистина едно незабравимо лято и свежи моменти, които да им вдъхнат вяра за един по-светъл живот,  увереност в своите собствени сили и убеденост, че единението и заедността могат да спасят света!

А за да направим изживяването им още по-пъноценно, нека ги подкрепим като харесаме снимката в линка  по-долу и ги направим освен най-талантливите, и най-популярните в социалните мрежи!

НАТИСНИ И ХАРЕСАЙ ТУК

Коментирай със своя Фейсбук профил

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *