fbpx
img

Община Търговище стартира традиционния конкурс за коледна украса

/
/
/
397 Views
0 Shares

За поредна година нашата община инициира коледна надпревара за най-красива празнична украса. Записванията вече са налице, а до крайния срок остават броени дни. Изпратете снимка на Вашата коледна украса или повдигнете коледния си дух, като разгледате празничните снимки на търговищяни.

„Община Търгоище вобявява традиционния си конкурс за най-атрактивна празнична украса. И през тази година той ще се проведе на фейсбук страницата на конкурса „Да украсим за Коледа община Търговище“.
Надпреварата е за най-атрактивна външна празнична украса на сграда, балкон, двор, междублоково или друго обществено пространство, търговски обект и други. Участието е отворено за жителите от всички населени места в общината, за физически и юридически лица.
Заявки за участие са подават до 12.00 ч. на обяд на 23 декември 2022 г. Изпращат се до три снимки на всеки обект, участващ в надпреварата, на имейл адреса presscenter.targovishte@gmail.com или на лично съобщение на фейсбук страницата на конкурса. Посочват се имена (организация или фирма), адрес на обекта и телефон за връзка.
Всички снимки ще бъдат публикувани в страницата. Първите десет участници, получили най-много харесвания на публикацията с тяхната украса, ще спечелят ваучер от магазин за стоки за бита, на стойност до 100 лева.
Гласуването ще продължи до 12.00 ч. на 3 януари 2023 г.
През януари ще бъде обявена и датата за връчване на наградите., поясняват от Общината

Коментирай със своя Фейсбук профил
0 Shares

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *