fbpx
img

Международно признание! Ученици от Второ СУ станаха посланици на мира

/
/
/
441 Views
0 Shares

Международно признание! Ученициот Второ СУ станаха посланици на мира
Учебната година е към своя край, но успехите за търговищкото училище не спират.

Активността на учители и ученици и непрестанните им стремежи към покоряване на нови и нови върхове, отново се отплатиха високо.

Възпитаници на Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище се включиха в V-то издание на Националния конкурс с международно участие „Цената на мира”.

Почетни грамоти получиха млади художници от V а , VІ б, VІ в , VІІ а и ХІ а клас, както и преподавателят им по изобразително изкуство Диана Ангелова. Със своите рисунки те стават посланици на мира, изразявайки надеждите си да не помръкват усмивките на всички хора по нашата планета.

Организатори на конкурса са Областният съюз на офицерите и сержантите от запаса и резерва /СОСЗР/- Бургас, Областният съюз на ветераните от войните на България /СВВБ/ – Бургас, Гарнизонният военен клуб /ГВК/ – Бургас.

От ръководството на училището благодарят на учениците и техния преподавател за активността и всеотдайността, с която се отдават на всяко предизвикателство. Директорът на Второ СУ- Анета Куманова изрази възхищението си от желанието на децата да разпространяват Добрите каузи и да правят света около тях по-добър.

Коментирай със своя Фейсбук профил
0 Shares

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *