fbpx
img

Областният управител награди националната шампионка по борба от СКСКСБ „Олимпиец” – Търговище Айлин Ахмедова

/
/
/
243 Views
0 Shares

Областният управител награди националната шампионка по борба от СКСКСБ „Олимпиец” – Търговище Айлин Ахмедова

Днес, 02.02.2021 г., областният управител на област Търговище г-н Митко Стайков се срещна със състезателката на СКСКСБ „Олимпиец” – гр. Търговище Айлин Ахмедова, която се класира на първо място в Държавното лично първенство по борба – Сливен (21-22.01.2021 г). Талантливата спортистка бе придружавана от нейния треньор г-н Стойчо Ненов и директорът на СУ „Никола Симов” г-жа Надежда Коева.

Г-н Стайков връчи грамота и ваучер за спортни стоки на състезателката, завоювала златен медал в категория до 50 кг. при девойките. Отличен бе и нейният треньор. „Изключително съм щастлив, когато децата на Търговище постигат високи успехи. Радвам се за теб и се надявам да продължиш уверено в преследване на целите и мечтите си” – пожела г-н Стайков на девойката. В края на учебната 2020/2021 година Айлин завършва средното си образование и по този повод областният управител й подари и комплект бижута, с които да допълни празничния си тоалет в деня на абитуриентския си бал.

Треньорът Стойчо Ненов подчерта, че Айлин Ахмедова се намира в много добра спортна форма, като от нея се очакват високи постижения и в предстоящите състезания от национален и международен формат.

От своя страна г-жа Коева благодари за оказаното внимание и заяви, че ръководството и учителският колектив на Спортното училище в Търговище полагат усилия за утвърждаване името и авторитета на учебното заведение. И в тази връзка изтъкна, че затова спомага и ангажираността на областния управител за осигуряване на средства за извършване на належащи строително-ремонтни дейности на базата на СУ „Никола Симов”.

Коментирай със своя Фейсбук профил
0 Shares

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *