fbpx
img

Областният управител ще съдейства за довършване на новострояща се джамия в с. Трескавец

/
/
/
214 Views
0 Shares

Днес, 28.01.2021 г., областният управител на област Търговище г-н Митко Стайков се срещна с г-н Халил Халилов – председател на СНЦ „Трескавец 2020” в с. Трескавец, община Антоново. На срещата присъства и кметът на селото г-н Исмаил Исмаилов. Заедно обсъдиха строежа на нова джамия в селото и необходимите за довършването на сградата дейности.

Домакините от с. Трескавец коментираха с областния управител възможностите за осигуряване на целеви средства, както и конкретни идеи за използване активите на сдружението за финансирането им.
Г-н Митко Стайков пое ангажимент да съдейства, според правомощията си и заяви, че е впечатлен от активността и единението между кметството в селото и председателя на регистрираното наскоро Сдружение с нестопанска цел „Трескавец 2020”.

Пътувайки в района областният управител направи оглед на състоянието на пътната мрежа след валежите от сняг и понижаването на температурите. Участъците от републиканската пътна мрежа са почистени и обработени срещу заледяване. Няма затворени и непроходими участъци, както и образувани заледявания и навявания. Обстановката е спокойна, а пътищата са проходими при зимни условия.

Коментирай със своя Фейсбук профил
0 Shares

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *